Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om de Ferentes nieuwsbrief te ontvangen

Add MessageAanmelden voor de nieuwsbrief

Informatie over Ferentes

Dragers uitvaart

Als het over dragers bij een uitvaart gaat denken veel mensen aan heren op leeftijd, maar het kan ook anders. De dragers van Ferentes zijn tussen de 20 en 30 jaar oud en zijn zeer representatief. In combinatie met het schouderdragen geeft dit een mooie en waardige uitstraling aan een uitvaart.

Kiezen voor professionele dragers betekent voor een familie dat hun dierbare op een stijlvolle manier naar zijn of haar laatste rustplaats wordt begeleid. Op een uitvaart kunnen zich lastige situaties voordoen. Een voorbeeld hiervan is het plaatsen van de kist op het graf. De dragers hebben hier ruime ervaring mee en kunnen voorkomen dat de familie hierbij zelf de stress van het dragen ervaart. Het geeft de familie de rust om het afscheid op een ontspannen manier te beleven.

Vraag bij uw uitvaartbegeleider naar dragers van Ferentes.

Dragers begrafenis en andere diensten

Ferentes verzorgt naast dragers ook andere assisterende functies bij uitvaarten. Bijvoorbeeld een gastheer of gastvrouw voor het ontvangen van belangstellenden bij een kerk of uitvaartlocatie. De uitvaartleider is op die momenten vaak nog bij de familie. De gastvrouwen of heren zijn op dat moment het aanspreekpunt voor de genodigden. Zo wordt iedereen netjes ontvangen en weten ook zij direct wat er van hen wordt verwacht.

Onze gastvrouwen zijn er altijd op gericht om alle bezoekers van een uitvaart zo persoonlijk mogelijk te helpen en zij zorgen ervoor dat alles zo soepel mogelijk verloopt. Naast de werkzaamheden als gastvrouw of gastheer worden onze medewerkers ook regelmatig ingezet voor het begeleiden van rouwbezoeken en condoleances.

> Bekijk alle uitvaart diensten van Ferentes.