Nieuwsbrief

Vul hier uw e-mailadres in om de Ferentes nieuwsbrief te ontvangen

Add MessageAanmelden voor de nieuwsbrief

Onze medewerkers

In 2005 startte Bram van der Laan het bedrijf Ferentes, met een kleine groep studenten op de loonlijst. In 5 jaar tijd groeide Ferentes uit tot één van de grootste leveranciers van dragers in Nederland. Sinds 2011 richt Ferentes zich niet alleen op dragers, maar ook op andere ondersteunende diensten, om zo bedrijven en organisaties binnen de uitvaartbranche breed van dienst te kunnen zijn.

Bram van der Laan

Bram van der LaanDe oprichter van Ferentes, en sinds 2005 directeur.
Bram houdt zich voornamelijk bezig met de ontwikkeling van Ferentes. Daarnaast werkt hij zelf alle nieuwe medewerkers in en is hij veel onderweg om contact met onze opdrachtgevers te houden en nieuwe contacten te leggen.

Tim van de Ven

timSinds 2008 werkzaam bij Ferentes als Coördinator / Officemanager.
Tim is verantwoordelijk voor de planning en coördinatie van alle uitvaarten en voor het wagenpark. Daarnaast ondersteunt hij Bram bij de uitvoer van alle nieuwe plannen.

Arnoud

ArnoudSinds 2017 werkzaam bij Ferentes als Coördinator / Recruiter. Arnoud is verantwoordelijk voor de werving en selectie van nieuwe medewerkers. Daarnaast zorgt hij voor de planning en coördinatie van alle uitvaarten.

 

Pelle Grievink

PelleSinds 2015 werkzaam bij Ferentes als Coördinator / Planner. Pelle zorgt voor de planning en coördinatie van alle uitvaarten en zorgt daarnaast voor de urenadministratie van alle medewerkers.