DIRECT CONTACT 030 - 6977237

Volg ons op:

Ferentes in de media

Door de jaren heen hebben verschillende media interesse getoond in Ferentes. Hier een overzicht van een aantal video's en geschreven stukken over ons mooie werk.

Dagblad Trouw
Maud is draagster bij Ferentes maar loopt daarnaast ook stage als journalist bij Dagblad Trouw.
Tijdens een redactiemeeting vertelde zij kort over haar bijbaan, waarna bijna de hele meeting over Ferentes ging. Haar collega's vonden het zo interessant dat zij voorstelden dat Maud er een stuk over schreef. Dat heeft ze gedaan en dit was het prachtige resultaat. Het artikel geeft een uniek inkijkje in hoe een werkdag van een drager eruit ziet!
LEES HIER HET ARTIKEL

RTL nieuws
Midden in de zomer maakte RTL een item over zomerbaantjes en kwam daarvoor bij Ferentes langs voor een leuk interview. Onze hoofddraagster Maaike stond hen te woord. 
BEKIJK HIER DE VIDEO

Algemeen dagblad
Een verslaggeefster van het AD kwam op instagram een advertentie van ons tegen en had gelijk duizend vragen. Een week later interviewde zij ons voor een uitgebreid artikel in de weekendeditie.
LEES EN BEKIJK HIER HET ARTIKEL + VIDEO

Club Next (CJP en DUO)
Een verslaggever van het Club Next liep mee met onze dragers. Meelopen bij een echte uitvaart was lastig dus we gingen naar begraafplaats Daelwijck in Utrecht om hem te vertellen over ons werk. Wieke verteld hem hoe het is om draagster te zijn.
BEKIJK HIER DE VIDEO