DIRECT CONTACT 030 - 6977237

Volg ons op:

Overige diensten

Cateringmedewerker
Onze gastvrouwen en gastheren hebben horecaervaring en zijn daarom ook inzetbaar als cateringmedewerker. Bijvoorbeeld ter aanvulling van uw eigen cateringteam. Of dit nu in een crematorium is of op een speciale uitvaartlocatie, zij passen zich zonder problemen bij de collega’s en omstandigheden aan.

Thuiswacht
Helaas is inbraak tijdens uitvaarten een probleem dat bestaat. Door de inzet van een thuiswacht kan de familie met een gerust hart naar de uitvaart toe. Onze medewerker verblijft voor de gewenste periode in uw huis en gaat rustig zitten studeren. Zo lijkt het huis bewoond en blijven de inbrekers op afstand.

Chauffeur
Ferentes levert geen rouwauto’s, maar als uw uitvaartonderneming een eigen rouwauto heeft, kunnen wij wel zorgen voor een ervaren chauffeur. Naast dat onze medewerker goed kan rijden is hij ook bekend met alle werkzaamheden op de uitvaart waardoor hij ook een assisterende rol kan vervullen.

Waarom kiezen voor Ferentes

  • Stijlvolle kleding
  • Betrouwbare jonge mensen
  • Horeca ervaring
  • Ruime rijervaring
  • Kennis van taken
  • Proactief doch discreet

Informatie aanvragen Bestelformulier

"Een gastvrij ontvangst en vakkundige begeleiding van de stoet"

Wat zijn de eigenschappen van een voorloper?
De medewerker heeft ruime ervaring in hospitality functies en is communicatief vaardig. Indien nodig kan hij de uitvaartleider of familiedragers duidelijke instructies geven over hoe de overledene op het graf moet worden gezet. Daarnaast heeft hij kennis van alle benodigde wettelijke voorschriften (wet op lijkbezorging/beheer verordeningen).

 

Hoe kan ik de voorloper inzetten?
U huurt de voorloper per uitvaart in en betaalt daarvoor een vast bedrag per uitvaart. Het is mogelijk om de voorloper structureel in te zetten bij alle begrafenissen, maar het is ook mogelijk om alleen tijdens vakantie of ziekte gebruik te maken van deze dienst.