DIRECT CONTACT 030 - 6977237

Volg ons op:

15 jarig jubileumfestijn Ferentes!

Op deze pagina vind je de uitleg van de activiteiten en de antwoordformulieren voor de pubquiz. Veel plezier allemaal!!

Zoommeeting

https://us02web.zoom.us/j/98651879235?pwd=QlJqOGQ1a3Y2ZGIzK3M3RWUzMmg5Zz09
Meeting ID:                      986-5187-9235
Wachtwoord:                   Ferentes

Pubquiz

 • We lezen de vraag 2 keer voor. Na de tweede keer geven we telkens ongeveer 15 seconden bedenktijd. Gebruik deze tijd om te overleggen met je team als je die hebt.
 • Aansluitend gaan we direct door met de volgende vraag.
 • Elke ronde heeft 10 vragen. Na afloop van elke ronde geven we ongeveer 1 minuten de tijd om alle antwoorden in te vullen voordat we de ronde officieel afronden en het formulier sluiten. Zorg dat je voor die tijd je formulier hebt ingestuurd.
 • Elke vraag is één punt waard. Behalve de muziekronde. Daarin krijg je één punt voor de titel en één punt voor de artiest.
 • We geven je direct na afloop van de ronde de antwoorden zodat je een indruk hebt van hoe je hebt gepresteerd.

Dit zijn de links naar de antwoordformulieren. LET OP: schrijf op elk formulier je teamnaam en de naam van teamcaptain!

ANTWOORDFORMULIER RONDE 1
ANTWOORDFORMULIER RONDE 2
ANTWOORDFORMULIER RONDE 3
ANTWOORDFORMULIER RONDE 4
ANTWOORDFORMULIER RONDE 5

Muziekbingo

 • Pak je bingokaart erbij en zorg dat je een pen hebt.
 • Wij zetten de afspeellijst aan. Telkens als je een nummer hoort dat op jouw bingokaart staat streep je hem af.
 • We gaan eerst op zoek naar een bingo van 1 rijtje. Daarna gaan we door voor twee rijtjes en uiteindelijk voor een volle kaart!
 • Als je bingo hebt; schrijf dan met Caps Lock BINGO! in de chat. Houd je bingokaart voor de camera zodat wij het kunnen checken. Klopt het? Dan win je een leuke prijs! Klopt het niet? Dan moet je een liedje zingen voor de webcam.

Chat

 • Omdat er een enorme groep mensen in de videomeeting zit staat jullie allemaal op mute. De enige manier om van je te laten horen is via de chat.
 • Klik onderaan op de menuknop chat. Er verschijnt dan rechts een chat. Grappige, leuke en nutteloze opmerkingen zijn van harte welkom!
 • Als je op een specifieke deelnemer kiest kun je ook een prive chat beginnen met die persoon. Handig voor de pubquiz of om gewoon even te roddelen.

Rietpijp

Zin in een rietpijp? Zet er een klaar voor je webcam. Zodra wij je centraal in beeld brengen drink jij dat ding zo snel mogelijk op; Iedereen blij!

Technisch advies

Het komt voor dat de quiz op afstand niet synchroon loopt. Hier kunnen wij helaas niks aan doen, dit ligt aan de internetverbinding. Dat levert wat gedoe op als je samen met een groep kijkt. Een oplossing zou kunnen zijn om de audio van één persoon te volgen. Uit jullie groep zet één persoon de audio van de quiz aan. De rest zet het geluid uit, maar volgt wel het beeld van de quiz. Het is echt heel belangrijk om dit van tevoren te testen. Controleer of jullie beelden een beetje sync lopen. Teveel verschil? Ververs dan nog een keer de pagina waar je de quiz bekijkt. Het tijdsverschil zou maar een paar seconden moeten zijn.
Tijdens de quiz geven we voldoende tijd tussen de vragen om met elkaar te kunnen overleggen!

Tot vrijdagavond!