DIRECT CONTACT 030 - 6977237

Volg ons op:

Ferentes Nieuwjaarsborrel 2021!

Op deze pagina vind je de uitleg van de activiteiten van deze prachtige avond. 
Veel plezier allemaal!!

Zoommeeting

https://us02web.zoom.us/j/86063672858?pwd=aTcwT2M0QnhCNFNiUlJmcjJEcGs2dz09
Meeting ID: 860 6367 2858
Passcode: 491508

Muziek tijdens de avond

Tussen alle bedrijven door hebben we behoefte aan wat muziek. We hebben daarom een afspeellijst klaarstaan op spotify. Daaruit spelen wij nummertjes af tijdens de avond. Suggesties zijn welkom!
Voeg via onderstaande link zelf nummers toe aan de afspeellijst. 

https://open.spotify.com/playlist/5VvdUSbaSLDki4q5fiO46n?si=cVZ4IpoXTACyOvVIqprNLA

Escape room

Ja je hoort het goed. Een echte Ferscaperoom! In de afgelopen weken hebben we een hele leuk escaperoom in elkaar gezet. Over de inhoud van het verhaal kunnen we uiteraard niet al te veel uit de doeken doen, maar er is een glansrol weggelegd voor kantoorman Pelle!
Even puntsgewijs een indruk van hoe dit georganiseerd gaat worden:

 • Vanuit de zoommeeting worden jullie in break-out rooms geplaatst (4 personen)
 • Via de chat kun je een voorkeur geven voor een groepje waarmee je de Escaperoom wil doen.
 • Als je solo naar de meeting kijkt wordt je gewoon in overleg even in een leuke groep geplaatst.
 • Als de break-out rooms zijn ingedeeld krijgt iedereen via die rooms een link naar een google form.
 • In het google form moet je telkens een juiste code/antwoord invoeren om door te kunnen naar de volgende kamer.
 • In de escaperoom hebben jullie steeds een puzzel en een paar gegevens die je met elkaar moet combineren om tot de juiste code te komen.
 • Als je een hint nodig hebt, komt een van de 4 hosts naar je break-out room toe om je verder op weg te helpen.
 • Een hint vragen kost je 2 strafminuten op je eindtijd. Overweeg dus goed of je dat wil doen! Je zou hierdoor net naast de overwinning kunnen grijpen!

Muziekbingo

Hopelijk heb je de top 2000 een beetje geluisterd, want dat is het thema van deze Muziekbingo! Allemaal nummers die iedereen wel een beetje kent. Dus dat komt helemaal goed!

 • Pak je bingokaart erbij en zorg dat je een pen hebt.
 • Wij zetten de afspeellijst aan. Telkens als je een nummer hoort dat op jouw bingokaart staat streep je hem af.
 • We gaan eerst op zoek naar een bingo van 1 rijtje. Daarna gaan we door voor twee rijtjes en uiteindelijk voor een volle kaart!
 • Als je bingo hebt; schrijf dan met Caps Lock BINGO! in de chat. Houd je bingokaart voor de camera zodat wij het kunnen checken. Klopt het? Dan win je een leuke prijs! Klopt het niet? Dan moet je een liedje zingen voor de webcam.

Chat

 • Omdat er een enorme groep mensen in de videomeeting zit staat jullie allemaal op mute. De enige manier om van je te laten horen is via de chat.
 • Klik onderaan op de menuknop chat. Er verschijnt dan rechts een chat. Grappige, leuke en nutteloze opmerkingen zijn van harte welkom!
 • Als je op een specifieke deelnemer kiest kun je ook een prive chat beginnen met die persoon. Handig om vals te spelen bij de muziekbingo of om gewoon even te roddelen.
 • Aub niet té plat in de chat.. Als je onacceptabel lomp doet, muten we je in de chat.

Moppen en sterke verhalen

Dragers die het aandurven krijgen de gelegenheid om een mop of een sterk verhaal te vertellen. Na afloop van het verhaal gaat er een poll aan waarin mensen kunnen zeggen of het een leuk verhaal was.. Zoniet; dan rest de verteller niets anders dan voor de camera een flinke teug van zijn of haar drankje te nemen.
Ook als het een goed verhaal werd bevonden mag dit natuurlijk gewoon.

Een kleine variatie hierop is dat we dit keer de poll ook al tijdens het verhaal openzetten. Een soort x-factor dus, of the ‘red chair’.

Heb jij ballen genoeg om namens jouw vestiging een mooi verhaal te vertellen of een goeie mop te tappen? Meld je via de chat bij de host!!

Gekkie van de avond verkiezing

Zo’n online borrel dreigt natuurlijk altijd wat statisch te worden. We zijn volledig afhankelijk van jullie toewijding. Om jullie te stimuleren een beetje debiel te doen voor de camera hebben we deze verkiezing.

We brengen jullie geregeld centraal in beeld in de meeting. Zorg dat je iets geks aan trekt, houdt je dansmoves en kamerplant paraat; Want in die korte momenten zul je moeten presteren om kans te maken op deze felbegeerde titel!

Rietpijp

Zin in een rietpijp? Zet er één klaar voor je webcam. Zodra wij je centraal in beeld brengen drink jij dat ding zo snel mogelijk op; Iedereen blij!

Technisch advies

Het komt voor dat de uitzending op afstand niet synchroon loopt. Hier kunnen wij helaas niks aan doen, dit ligt aan de internetverbinding. Dat levert wat gedoe op als je samen met een groep kijkt. Een oplossing zou kunnen zijn om de audio van één persoon te volgen. Uit jullie groep zet één persoon de audio van de uitzending aan. De rest zet het geluid uit, maar volgt wel het beeld van de uitzending. Het is echt heel belangrijk om dit van tevoren te testen. Controleer of jullie beelden een beetje sync lopen. Teveel verschil? Ververs dan nog een keer de pagina waar je de uitzending bekijkt. Het tijdsverschil zou maar een paar seconden moeten zijn.

Tot vrijdagavond!