DIRECT CONTACT 030 - 6977237

Over Ferentes

Ferentes werd in 2005 opgericht door Bram van der Laan. Al snel stonden onze dragers bekend om hun betrouwbaarheid en representativiteit. De eerste jaren stonden in het teken van groei. Inmiddels werken we vanuit onze vestigingen door bijna heel Nederland. We leveren dragers, maar ter aanvulling ook gastvrouwen en assistenten.

Het lijkt een voor de hand liggende keuze om het aanbod van uitzendkrachten verder te verbreden, maar wij blijven doen waar we goed in zijn. Dragen is een ambacht. En dat verdient aandacht en focus. Zo houden we de kwaliteit hoog en het contact persoonlijk.

Het hoofdkantoor van Ferentes is gevestigd in Utrecht. Onze kantoormedewerkers zijn zes dagen per week aanwezig om uw vragen te beantwoorden. We stellen ze even voor.  

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen rondom Ferentes? Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Vul hier uw naam en e-mailadres in om de Ferentes nieuwsbrief te ontvangen.

Aanmelden

Medewerkers Ferentes

Bram van der Laan

Is de oprichter en directeur van Ferentes. Hij richt zich op het klantcontact, strategie en innovatie. Hij woont met zijn gezin in Utrecht, maar is regelmatig varend op de Loosdrechtse plassen te vinden. Na jarenlang saxofoon gespeeld te hebben, heeft hij nu een trombone.

Tim van de Ven

Werkt sinds 2008 bij Ferentes. Hij is verantwoordelijk voor de planning en coördinatie van alle uitvaarten. Ook weet hij alles van IT en systeembeheer. Tim squasht en komt in de zomer op zijn motor naar kantoor. Het leukste van zijn werk? "Oplossingen bedenken voor onverwachte vragen. En even darten in de pauze natuurlijk."

Pelle Grievink

Studeerde werktuigbouwkunde en gaf wiskunde op een middelbare school. Nu zorgt hij samen met Tim voor een goede planning en de personeelsadministratie. In zijn vrije tijd volgt hij een cursus houtbewerking. De hoedenrekken in de kleedruimtes van Ferentes zijn dan ook vakkundig door hem gemaakt. Is hij niet bezig met hout, dan vind je hem op een mountainbike, in het zwembad of op een boekenmarkt.

Arnoud Snijder

Was jarenlang voorman. Nu heeft hij het veld verruild voor kantoor. Met veel plezier zorgt hij dat op elke vestiging voldoende geschikte dragers werkzaam zijn. Hij is dan ook verantwoordelijk voor de werving en sollicitatieprocedure. Arnoud studeerde geschiedenis en leest nog graag historische romans. Ook kan hij goed stijldansen en snowboarden. 

"U bepaalt samen met de familie de wensen, onze medewerkers voeren het op professionele wijze uit"