DIRECT CONTACT 030 - 6977237

Volg ons op:

Geluidsman

Beste collega’s,

Met ingang van 1 januari 2022 verandert de verzorging van de audiovisuele ondersteuning op de begraafplaatsen Kovelswade, Daelwijck en Tolsteeg. Sounds Perfect, Marcel van der Burg gaat met ingang van deze datum de bediening overnemen. Dit bedrijf heeft voor diversen van u deze dienst elders al naar tevredenheid verricht.
Ferentes bedankt u voor de prettige samenwerking van de afgelopen 1,5 jaar. De toekomst van de geluidsdiensten is bij Sounds Perfect in goede handen.

Diensten
Sounds Pefect ontvangt vooraf digitaal de muziekstukken, foto’s en presentaties. Zij bereiden voor en testen, en nemen compatibel apparatuur mee naar de begraafplaats. U hoeft dus niet meer te komen testen en de tijd van stress over of alles op het moment van de uitvaart ook echt functioneert is daarmee een herinnering geworden.

Tenslotte levert Sounds Perfect een digitale opname (geluid of beeld en geluid, al naar gelang u hebt besteld) binnen 48 na de uitvaart via wetransfer.

Kosten
De kosten van deze dienst worden u rechtstreeks door Sounds Perfect in rekening gebracht en bedragen € 195 euro exclusief 21% BTW.
Sounds Perfect kan op uw verzoek aanvullende diensten leveren, zoals een livestream (vanaf € 250) en extra schermen en dergelijke, een en ander op uw aanvraag bij Sounds Perfect.

Planning
Sounds Perfect ontvangt de boeking van de uitvaart van u zo spoedig mogelijk.
Sounds Perfect ontvangt van u of de familie uiterlijk 24 uur voor de plechtigheid de benodigde stukken. Na die tijd is het niet meer mogelijk wijzigingen aan te brengen. Ook ontvangen zij op dit moment van u de regieaanwijzingen voor het AV.  
Sounds Perfect is ruim voor de aanvang van de plechtigheid aanwezig om persoonlijk (met u) nog de laatste puntjes op de i te zetten.

Contactgegevens
Sounds Perfect, Marcel van der Burg
Adres: Coloradodreef 22
3565 BT Utrecht
Email: info@sounds-perfect.nl
Telefoon: 085 - 888 81 41
Service nummer: 06 - 270 143 18