Tab #1 title

Tab #1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Tab #2 title

Tab #2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Tab #3 title

Tab #3

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Tab #4 title

Tab #4

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Tab #5 title

Tab #5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Tab #6 title

Tab #6

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Utrecht

Het bruisende hoofdkwartier

Aan de Kaap Hoorndreef (naast winkelcentrum Overvecht) vind je ons hoofdkantoor op 10 minuutjes fietsen van het centrum. Samen met ongeveer 40 andere bedrijven werken we in de Stadstuin. Een mooie locatie waar we naast onze serieuze business ook perfecte gelegenheid hebben voor gezellige borrels op het grote dakterras!

Vanuit hier organiseren we alle planning en administratie voor het hele land. Voor jou als Utrechter erg handig, want je loopt makkelijk even binnen als je vragen hebt. Als je in Utrecht woont, krijg je hier je training en elke werkdag start vanaf deze locatie. Je komt met je team bij elkaar, pakt hier de benodigde kleding en vertrekt in een auto van Ferentes naar de uitvaartlocatie toe.

Na afloop van de dag kom je er ook weer terug en zijn er op vrijdagen altijd gezellige borrels. Vestiging Utrecht heeft zowel een dames als herenteam. 

Amsterdam

Uitvaarten in de hoofdstad

Aan de Aletta Jacobslaan vind je het Amsterdamse hoofdkwartier van Ferentes. Doordat we pal naast metrostation Henk Sneevlietweg zitten, zijn we goed bereikbaar vanuit vrijwel alle studentenwijken van de stad. Ook vanaf Uilenstede is het slechts 15 minuutjes fietsen. Daar verzamel je met collega's, pak je de juiste kleding mee en vertrek je met vervoer van Ferentes naar uitvaarten in voornamelijk Amsterdam en het gebied erboven (bijv. Purmerend en Alkmaar).

De training en het inwerken vindt in Amsterdam plaats. Eerst op onze locatie en daarna direct ook in de praktijk op de Amsterdamse begraafplaatsen. Prachtige plekken als Zorgvlied, De Nieuwe Ooster, De nieuwe Noorder en Vredehof. 

Rasechte Amsterdamse uitvaarten die je nergens anders in het land vindt. Dat is wat je dagelijks meemaakt en wat altijd voor goede verhalen zorgt.

Leiden

De nieuwste vestiging van Ferentes!

Geopend omdat we ontzettend veel werk hebben in Zuid-Holland. Sinds de zomer van 2022 hebben we een mooie groep mensen actief. Samen onderdeel van iets nieuws!

Onze locatie is op de Rietschans (randje Leiden-Leiderdorp). Op 5 minuutjes fietsen vanaf het centrum van Leiden en dichtbij vrijwel alle studentenwoningen. Daar vinden ook de trainingen van nieuwe collega’s plaats. Je komt daar elke werkdag met je team bij elkaar, pakt de benodigde kleding en vertrekt in een auto van Ferentes naar de uitvaartlocatie toe.

Help jij ons de markt in Zuid-Holland verder veroveren?!

ROtterdam

Aan de slag!

Geen woorden, maar daden. Dat is een motto dat naadloos aansluit op het werk dat wij doen. De laatste jaren hebben we er veel nieuwe opdrachtgevers bijgekregen in de havenstad. Aan werk geen gebrek dus!

Onze locatie vind je aan de Giessenweg. Gemakkelijk aan te fietsen vanuit vrijwel alle wijken waar studenten wonen. Op deze locatie vinden de trainingen van nieuwe Rotterdamse collega’s plaats. Je komt daar elke werkdag met je team bij elkaar, pakt de benodigde kleding en vertrekt in een auto van Ferentes naar de uitvaartlocatie toe.

Wageningen

Protocol & kampioen

In 2007 opende we hier de tweede vestiging van Ferentes. Inmiddels zijn we al meer dan 15 jaar diep geworteld in het studentenleven van deze kleine maar mooie stad. We zijn gevestigd op de Buissteeg, aan de rand van de stad. Zoals zo’n beetje elke plek binnen Wageningen is het binnen 5 minuutjes afstand van elke studentenwoning in de stad.

Voor trainingen van nieuwe Wageningse collega’s kunnen we gebruik maken van de naastgelegen begraafplaats aula. Dat geeft tijdens de training al een realistisch beeld van hoe het werk er aan toe gaat. Op de Buissteeg kom je bij elkaar en vertrek je met een auto van Ferentes naar uitvaarten in Gelderland, Utrecht of Noord-Brabant.

Binnen Ferentes staan de collega’s uit Wageningen bekend als de protocol experts. Goed getraind en professioneel. Maar ook meermalig landelijk kampioen bij de jaarlijkse Ferentes Bierestafette!

Delft

Delft levert!

Vanaf het Karrepad in Delft werken we bij uitvaarten in de directe omgeving. Vanwege de centrale ligging in Zuid-Holland werken de dragers dagelijks op uitvaartlocatie in en rond Rotterdam en Den-Haag. De groep medewerkers bestaat uit een mix van studenten van verschillende verenigingen, maar ook niet-leden. Een prachtige plek dus om nieuwe mensen te leren kennen tijdens dit mooie werk.

Op onze locatie aan het Karrepad is gelegenheid om de training en het inwerken te doen. Dat doe je altijd samen met 5 ervaren collega’s. Je komt met je team bij elkaar, pakt hier de benodigde kleding en vertrekt in een auto van Ferentes naar de uitvaartlocatie toe.

Onze collega’s in Delft staan binnen Ferentes bekend als ‘mondig en aanwezig’ . Maar ze maken hun woorden wel waar in de praktijk. Als je met Delft werkt, gaat het altijd strak!

Nijmegen

Één grote vriendengroep

Nijmegen is een grote stad waar toch iedereen elkaar lijkt te kennen. Onze groep collega’s in Nijmegen hangt van vriendengroepen aan elkaar. Een warm bad waar je in no-time nieuwe mensen leert kennen.

Onze locatie vind je aan de Industrieweg. Gemakkelijk aan te fietsen vanuit vrijwel alle wijken waar studenten wonen. Op deze locatie vinden de trainingen van nieuwe Nijmeegse collega’s plaats. Je komt daar elke werkdag met je team bij elkaar, pakt de benodigde kleding en vertrekt in een auto van Ferentes naar de uitvaartlocatie toe.

Nijmegen is sinds de coronatijd een beetje uitgegroeid tot de vliegende keep van Ferentes. Je rijdt dus soms het hele land door en komt op plekken waar je nog nooit bent geweest!

Enschede

Ontspannen werk in Twente

De meest oostelijke vestiging van Ferentes die alweer sinds 2010 actief is. Een mooie groep collega’s die hoofdzakelijk actief is bij uitvaarten in Twente. Die zijn gekarakteriseerd door de gemoedelijke stemming en de gastvrij verzorgde catering bij het wachten tijdens de dienst.

Onze locatie is op de Kanaalstraat. In de buurt van de Uni en het Stadion. Daar vinden ook de trainingen van nieuwe collega’s plaats. Je komt daar elke werkdag met je team bij elkaar, pakt de benodigde kleding en vertrekt in een auto van Ferentes naar de uitvaartlocatie toe.

In Twente verloopt alles altijd smooth, want onze nuchtere collega’s in Enschede laten zich niet kisten

Zwolle

De noordelijkste vestiging van Ferentes

Een kleine maar hechte groep collega’s bemand op onze meest noordelijke vestiging. Al sinds 2012 zijn we actief in deze prachtige stad.

Onze locatie vind je aan de Ceintuurbaan. Gemakkelijk aan te fietsen vanuit vrijwel alle wijken waar studenten wonen. Op deze locatie vinden de trainingen van nieuwe Zwolse collega’s plaats. Je komt daar elke werkdag met je team bij elkaar, pakt de benodigde kleding en vertrekt in een auto van Ferentes naar de uitvaartlocatie toe.

Wil jij het mooiste baantje dat in Zwolle is te vinden? Meld je dan aan!