DIRECT CONTACT 030 - 6977237

Volg ons op:

Vacature Planner

Vacature op ons kantoor in Utrecht!

Bij Ferentes werk je als planner in een gezellig team collega’s en een informele werksfeer. Je uitdaging is om telkens binnen een paar dagen zo’n 20 teams van dragers in te plannen, instrueren en coördineren. Een uitdaging die jij als starter op de arbeidsmarkt graag met beide handen aanpakt! Je draagt een belangrijk onderdeel bij aan onze dienstverlening die écht iets betekent voor mensen. Samen met je team houdt je continu persoonlijk contact met onze poule van ongeveer 250 collega’s.

Jij bent:
Een enthousiaste junior met een talent voor organiseren. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en laat je niet gek maken door een beetje stress. Je kunt zelfstandig werkzaamheden oppakken en zet alles in werking om onze opdrachtgevers op een perfecte manier van dienst te zijn. Je kunt snelle en resultaatgerichte beslissingen nemen en staat altijd klaar om alles in goede banen te leiden. Je woont in de omgeving van Utrecht en je hebt rijbewijs B.

Wat ga je doen?

 • Uitvaarten inplannen; Alle gegevens checken, werktijden bepalen en diensten slim met elkaar combineren.
 • Contact houden met opdrachtgevers over hun aanvragen; bevestigingen incl. begroting sturen, telefonische vragen beantwoorden enz.
 • Collega’s oproepen en indelen op uitvaarten.
 • De werkdag coördineren; alles in goede banen leiden en waar nodig trouble shooten.
 • Naast de standaard werkzaamheden hebben we nog van alles te doen. Je pakt in overleg op wat je zelf leuk vindt!

Wat hebben wij voor jou?

 • Een gezellig vast team van 4 en veel inloop van enthousiaste collega’s uit de poule.
 • Een aantrekkelijk salaris tussen de 2500 en 2800 euro bruto.
 • 26 vakantiedagen
 • Binnen werktijd naar tandarts, fysioafspraken enz. Het gaat niet van je vakantiedagen af.
 • Een dagelijks potje darten of tafeltennis
 • In je pauze lekker zonnen op ons dakterras
 • Dagelijkse uitgebreide lunch, betaald door Ferentes
 • Gezellige vrijmibo’s en leuke feesten
 • Alle gelegenheid om te leren en ervaring op te doen.

Wie worden je collega's?

Arnoud

'Als planner en recuiter heb ik dagelijks een hele leuke afwisseling tussen het organiseren van alle dragers en het binnenhalen van nieuwe studenten. Elke dag is anders en er zijn altijd wel weer onverwachte dingen die aangepakt moeten worden. Dat maakt het werk erg uitdagend!'

Bram

'Sinds 2005 run ik Ferentes samen met een klein team. Waar ik heel trots op ben is dat we elkaar als collega's nooit laten vallen. De werkdruk kan best oplopen omdat de dragers telkens in korte tijd moeten worden georganiseerd, maar met onze actieve poule studenten krijgen we dat elke dag weer voor elkaar. Het gaat bij ons niet alleen om werk dat af moet, maar vooral ook om gezelligheid en sfeer!'

Tim

'Ook ik loop al weer een aardig tijdje rond bij Ferentes. Ik help bij het plannen, maar pak ook de langer lopende klussen op rond IT, Salaris en rapportage. Het leukste aan Ferentes vind ik dat we na al die jaren nog steeds erg succesvol zijn. We verliezen eigenlijk nooit klanten en krijgen er jaarlijks weer een heleboel nieuwe bij. Mensen zijn supertevreden over onze diensten, wat de goede sfeer alleen maar verder versterkt!'

Ferentes

Ferentes is een pionier in de uitvaartbranche. Samen met ons fantastische team collega’s geven wij het stoffige imago van de uitvaart een nieuw fris gezicht. We leveren dragers die de overledene naar hun laatste rustplaats dragen. Strak in pak en op de schouders. Dat is een beeld dat mensen keer op keer blijft verrassen en achterlaat met een mooie herinnering aan het afscheid van hun dierbare. We hebben samenwerkingen met ongeveer 450 uitvaartondernemingen in heel Nederland. Na bijna 17 jaar komen daar nog steeds maandelijks mooie nieuwe opdrachtgevers bij. Onze operatie wordt aangestuurd vanuit de locatie in Utrecht. Een kantoor in de Stadstuin. Ons grote dakterras wordt gebruikt voor onze gezellige vrijmibo’s en grote personeelsfeesten!

Reageren

De functie is per direct beschikbaar, maar in overleg kunnen we een geschikte ingangsdatum kiezen. Stuur je reactie aub voor 31 mei of via bram@ferentes.info. Mocht je vragen hebben, bel dan met 030-6977237 en vraag naar Bram.

Zullen we
kennismaken?