Dragers inzetten

Binnen het spectrum van dragers zijn verschillende inzetten mogelijk. Hieronder hebben we er een paar op een rij gezet. Onthoud daarbij: zolang je hen op locatie hebt kun je ze inzetten voor alle denkbare werkzaamheden. Laat de heren en dames zoveel mogelijk praktische zaken uit handen nemen zodat jij je tijd en aandacht kunt besteden aan de familie of andere belangrijke zaken.

Heren
Het klassieke beeld. Fysiek fitte jongens met een frisse uitstraling. Strak geschouderd naar de laatste rustplaats. 

Dames
Jonge dames met oog voor detail. Sinds 2016 alleen maar positieve reacties op onze schouderende dames. Maar let op; door de vele aanvragen zijn soms alles dames al ingezet. Dus wees er snel bij!

Gemengd
Steeds meer uitvaartbegeleiders kiezen hiervoor. De kleding is op elkaar afgestemd en we leveren meestal verhouding 4m+2v.

Aanvulling
Wel familieleden die willen dragen, maar niet genoeg? Geen zorgen, wij vullen het tekort graag aan tot 6 dragers. Hoeden en handschoenen laten we dan meestal thuis.

Instructie
Gaat de familie dragen? Huur 1 drager in die hen de instructies geeft. Zo heb jij je handen vrij om de overige familie te begeleiden en het overzicht te bewaren.

Dragen bij crematie
Een opkomende trend die op meerdere crematoria in Nederland mogelijk is. Ter vervanging van het afscheids-devilee blijven de mensen zitten en dragen de dragers de overledende de zaal uit als laatste afscheidsmoment.

Kledingstijlen (nieuw)
Kort na kerst zullen wij een nieuwe casual kledinglijn lanceren.  In eerste instantie in pilotvorm, maar uiteindelijk als complete mix & match kledingkeuze. Dit vouwen we hopelijk in de komende jaren uit. En vooruit.. omdat jullie het zijn; hier een sneak preview! ;)

Casual lijn (incl. uniforme schoenen)