DIRECT CONTACT 030 - 6977237

Volg ons op:

Loopkoets inhuren

De loopkoets heeft zich door de jaren heen bewezen als de meest stijlvolle en degelijke baarwagen die er bestaat. Reserveer uw loopkoets via Ferentes.
Een stijlvolle manier om uw dierbare naar de laatste rustplaats te begeleiden. 

Waarom de loopkoets?
Veel mensen vinden het prettig om zoveel mogelijk zelf te doen tijdens het afscheid. De loopkoets biedt een perfecte gelegenheid om zowel op korte of lange afstanden de overledene zelf te begeleiden. Er is minder afstand tussen de overledene en de familieleden en vrienden. Het is mogelijk om de loopkoets te gebruiken op de begraafplaats, maar bijvoorbeeld ook voor een lange tocht door de woonplaats van de overledene. Het is daarmee een uitstekend alternatief voor de rouwauto. Vanuit huis of uitvaartcentrum kan met de loopkoets de weg gegaan worden naar de plaats van de afscheidsdienst en van daar tot naast de laatste rustplaats. Door de compacte omvang kan de loopkoets gemakkelijk een kerk of aula bij een crematorium of begraafplaats in worden gereden. Door de grote wielen met massief rubberen banden rolt de loopkoets zonder moeite over zand- en grindpaden. Hellingen en stoepranden kunnen vrijwel moeiteloos genomen worden. 

Waarom loopkoets huren?

  • Vaste prijs van 299 euro in heel NL
  • 2,5 uur op locatie beschikbaar incl. 
  • Levering in Mercedes Vito

Informatie aanvragen Bestelformulier

"Een stijlvol alternatief voor de rouwwagen en rijdende baar"

Wat zijn afmetingen van de loopkoets?
Hoogte bed: 80cm
Breedte bed: 70cm
Lengte bed: 230cm
Breedte wielbasis: 94cm
Breedte incl. bloemrekken: 113cm
Voor zowel volwassenen als kinderen is het mogelijk de baar te begeleiden.  

Hoe kan ik de loopkoets huren?
U kunt de loopkoets huren via onze online bestelformulier. Geef duidelijk de tijd aan waarop u de koets aanwezig wilt hebben. De koets wordt in een vito op locatie afgeleverd. De bezorgende chauffeur geeft u indien gewenst de benodigde instructies. U vindt deze op www.ferentes.info/loopkoets