DIRECT CONTACT 030 - 6977237

Volg ons op:

Voorloper

Op steeds meer begraafplaatsen in Nederland is de voorloper een moeilijke taak om in te vullen. Het is lastig om iemand van de groendienst beschikbaar te houden. Zeker omdat het werk ook tijdens vakantie of ziekte gewoon doorgaat.

Wat valt allemaal onder de taken van de voorloper?
De voorloper is 60 minuten voor aanvang van de uitvaart aanwezig om de route naar het graf en het graf te controleren. Wanneer de eerste belangstellenden op de begraafplaats aankomen worden zij netjes en representatief ontvangen. Bij aankomst van de stoet begeleidt de voorloper, na controle van de benodigde documenten, de familie en belangstellenden naar het graf of begeleidt hen in de auladienst. Ook muziek bedienen is geen probleem voor onze voorlopers.

Voorloper

Waarom kiezen voor Ferentes

  • Stijlvolle kleding
  • Kennis van Wetgeving

Informatie aanvragen Bestelformulier

"Een gastvrij ontvangst en vakkundige begeleiding van de stoet"

Wat zijn de eigenschappen van een voorloper?
De medewerker heeft ruime ervaring in hospitality functies en is communicatief vaardig. Indien nodig kan hij de uitvaartleider of familiedragers duidelijke instructies geven over hoe de overledene op het graf moet worden gezet. Daarnaast heeft hij kennis van alle benodigde wettelijke voorschriften (wet op lijkbezorging/beheer verordeningen).

 

Hoe kan ik de voorloper inzetten?
U huurt de voorloper per uitvaart in en betaalt daarvoor een vast bedrag per uitvaart. Het is mogelijk om de voorloper structureel in te zetten bij alle begrafenissen, maar het is ook mogelijk om alleen tijdens vakantie of ziekte gebruik te maken van deze dienst.