DIRECT CONTACT 030 - 6977237

Volg ons op:

Dragervereniging

In een aantal regio’s in Nederland zijn nog dragerverenigingen te vinden. Een dragervereniging is meestal tientallen jaren geleden opgericht om familie en nabestaanden tijdens een uitvaart te kunnen ontzien. De familie en nabestaanden hoefden dan niet zelf de kist te dragen, maar konden dit overlaten aan een dragervereniging met een aantal representatieve mannen met ervaring.
Vaak was er een direct verband met de kerkelijke gemeente in de regio.

Schouder-dragen terug op de kaart
De opkomst van de rijdende baar heeft ervoor gezorgd dat meer families zelf gingen dragen. Daarnaast is er steeds minder animo voor opvolging van vertrekkende leden van de dragerverenigingen. De werkzaamheden zijn in de afgelopen 10 jaar langzaam overgenomen door gespecialiseerde dragerbedrijven. Daar is Ferentes er een van. Ferentes heeft als doel om het traditionele schouder-dragen weer terug op de kaart zetten. Wij vinden dat de meest stijlvolle en waardige manier om afscheid te nemen van een dierbare.

Een vak apart
Klassiek schouder-dragen is een vak apart. Wij hebben jonge mannen en vrouwen in dienst die deze draagwerkzaamheden perfect beheersen. Wilt u gebruik maken van onze diensten? Vraag dan direct dragers aan via het aanvraagformulier.


.

Waarom kiezen voor Ferentes

  • Duidelijk aanspreekpunt tijdens
    de uitvaart
  • Jonge representatieve mensen
  • Stijlvol gedragen op de schouder
  • Stijlvolle kleding
  • Medewerkers met oog voor detail
  • Levergarantie tot 48 uur voor   aanvang uitvaart

Informatie aanvragen Bestelformulier